Un tauró blau nedant al mar

Bandera vermella a una platja de la Costa Daurada per la presència d'un tauró

S'ha prohibit el bany un cop s'ha detectat l'animal

Les elevades temperatures que encara s'estan registrant en els primers dies d'aquest mes de setembre han fet que les platges de la Costa Daurada continuïn plenes de banyistes.

És per això que aquesta tarda de dimarts han estat força persones les que s'han endut un bon ensurt per la presència d'un tauró. Els serveis de socorrisme de la platja Casa dels Lladres, ubicada a Mont-roig del Camp, han hagut de prohibir el bany momentàniament quan s'ha detectat que hi havia aquest animal a la zona.

Els banyistes han hagut de sortir de l'aigua quan el tauró ha estat detectat. És habitual veure aquest tipus d'animals a la Costa Daurada, de fet al mes de juny les platges de l'Hospitalet de l'Infant van haver de ser desallotjades en diverses ocasions per la presència de diversos exemplars de tintorera. 

Les tintoreres poden arribar a fer tres metres de llarg i tenen entre 50 i 60 dents. El seu cos és allargat i blavós, i malgrat que és més activa de nit, també es pot veure durant el dia, com ha passat aquest dimarts.