Imatge d'un cotxe de la Guàrdia Urbana de Reus amb la sirena encesa

Un bar de Reus se salta l'horari Covid: La nit acaba amb 3 detinguts i 3 agents ferits

Dues de les persones implicades en l'aldarull han estat imputades per atemptar contra els agents de l'autoritat

Des de l'inici de la pandèmia de la Covid-19, ha estat habitual trobar múltiples casos de gent i establiments que opten per saltar-se les restriccions imposades per frenar els contagis. En el darrer any i mig, Reus ha comptat amb alguns casos de bars o discoteques que han decidit passar per alt les mesures aplicades per les diferents administracions. L'últim cas l'hem tingut aquesta passada matinada de dissabte a diumenge, en una intervenció de la Guàrdia Urbana en un bar, que ha acabat amb 3 detinguts i 3 agents ferits.

La Guàrdia Urbana deté 3 persones

Tal com ha informat el cos policial, diversos agents de la Guàrdia Urbana de la capital del Baix Camp es van personar en un local que estava incomplint l'horari Covid. Segons la normativa vigent, els establiments de restauració com bars i restaurants han de tancar a les 00.30 hores. La intervenció policial, però, es va acabar descontrolant i la nit va acabar amb tres persones detingudes i tres agents de la Guàrdia Urbana de Reus ferits.

Segons la mateixa Guàrdia Urbana, els tres agents van haver de ser atesos per contusions lleus. La disputa va acabar amb tres persones detingudes. Dues d'elles han estat imputades, acusant-los d'atemptar contra els agents de l'autoritat.

A més a més, la policia local reusenca va aixecar diverses actes al bar en qüestió. I és que, a banda d'incomplir l'horari permès, els agents de la Guàrdia Urbana van detectar irregularitats en la llicència que tenia el local.