Diverses ambulàncies del SEM aparcades en bateria

Setmana negra a Reus: una baralla a ganivetades acaba amb dos ferits

Els Mossos d'Esquadra han detingut un dels agressors

Aquesta és una d'aquelles setmanes que Reus ha decidit ser protagonista als mitjans pels successos. El colofó ha arribat aquest migdia, quan una baralla a ganivetades ha acabat amb dues persones ferides, i una d'elles ha hagut de ser traslladada a l'hospital.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís a les 14.15 hores. Segons han indicat, una disputa veïnal, de la qual encara se'n desconeixen els motius, havia pujat de to. Els fets han passat a l'avinguda de Falset de Reus, al Mas de les Ànimes, i hi ha hagut tres persones implicades.

Dos homes i una dona han acabat portat la discussió al límit i aquesta ha acabat transformant-se en una baralla a ganivetades. Quan el Sistema d'Emergències Mèdiques i els Mossos d'Esquadra han arribat al lloc dels fets, han trobat dues persones ferides, els dos homes.

Un d'ells, el presumpte agressor, estava ferit també per arma blanca i ha hagut de ser traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus. L'altre home també presentava ferides, però ha pogut ser atès in situ pel SEM. La dona que també formava part de la discussió no hauria patit ferides, segons han explicat fonts oficials a TarragonaDigital.

Una setmana amb incendis, droga i morts

Tot just aquest matí a Reus també s'ha conegut que ha aparegut un cadàver al carrer de Mas Pellicer. La víctima va ser trobada dijous al vespre, a dos quarts de deu, en un aparcament. Es tractaria d'un home d'uns 38 anys, amb antecedents penals, que presentava ferides a la cara, tot i que des dels Mossos d'Esquadra es creu que no es tractaria d'un fet criminal. Tanmateix la investigació segueix oberta per esclarir si les ferides eren prèvies a la mort i com va ser aquesta.

Un altre dels successos destacats d'aquesta setmana a la capital del Baix Camp ha estat sens dubte el gran incendi a la nau del carrer Sant Serapi de Reus. Allí on al 2017 ja hi havia hagut una plantació 'indoor' que es va destapar arran d'un robatori entre clans, aquesta setmana un foc —que algunes fonts apunten que podria haver estat provocat— ha tornat a fer aflorar una macroplantació al soterrani de la nau, de 1.500 plantes.