Un agent de la policia local del Vendrell.

Una baralla entre dos gossos al Vendrell acaba amb la detenció del seu propietari

L'individu ha estat arrestat per resistència contra els agents de l'autoritat

La Policia Local del Vendrell ha intervingut dos gossos al municipi, mentre que també han detingut el seu propietari per resistència contra els agents de l'autoritat. Els fets, segons ha explicat el 'Diari de Tarragona', van tenir lloc aquest dijous davant un centre comercial de la capital del Baix Penedès.

Segons el relat del citat mitjà, la Policia Local del Vendrell va rebre un avís que un home, que anava amb dos gossos, estava causant molèsties. En aquest sentit, una patrulla policial es va traslladar al lloc dels fets, on van intentar identificar l'individu.

Aquest, però, es va resistir i els dos animals que anaven amb ell van començar una virulenta baralla, que va provocar ferides de diversa consideració als dos animals.

Finalment, els agents van detenir l'home per resistència contra l'autoritat i van poder controlar els animals, que van ser traslladats al refugi municipal.

Dos gossos decomissats per maltractament animal

D'altra banda, la Policia Local del Vendrell ha decomissat aquest divendres dos gossos per maltractament animal, segons ha informat a través d'una piulada a la xarxa social Twitter.

En aquest sentit, el cos policia vendrellenc ha recordat que «els animals són éssers vius. Si tens un animal domèstic, l'has de tenir en condicions».