Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Un pres fugitiu armat fins a les dents: L'enxampen en una baralla amb trets a Reus

L'home feia sis anys que s'havia escapat de la presó i en el moment de la detenció duia fins a quatre armes a sobre

El passat 5 de novembre va tenir lloc a Reus una baralla entre una parella i un noi que va acabar amb una persona ferida greu per una ganivetada. Els fets van passar al Mas de les Ànimes i res feia presagiar com acabaria aquesta història.

Segons ha avançat elCaso.cat, la persona que es va detenir arran d'aquests fets per haver ferit un altre home amb una ganivetada, també va disparar una arma de foc. No només això, sinó que el detingut estava en cerca i captura des de feia sis anys per haver-se escapat de la presó de Quatre Camins, ubicada a la Roca del Vallès. A més a més, també tenia pendents dues ordres per ingressar a la presó per part de l'Audiència Provincial de Barcelona i una altra d'ingrés a presó per l'Audiència Provincial de Tarragona.

Una baralla amb ganivets, pistoles i una sorpresa

Quan els Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al Mas de les Ànimes per un avís d'una baralla veïnal no s'esperaven gens el que acabarien trobant. Una discussió entre una parella i un home gran havia pujat de to fins al punt que l'home els havia agredit amb un ganivet i posteriorment els va disparar. Per sort, la bala va impactar contra una tanca de la zona, i un grup de veïns el va aconseguir immobilitzar fins que va arribar la policia, segons explica elCaso.

En el moment de la detenció de l'autor de la ganivetada i el tret, la policia li va intervenir diverses armes que duia a sobre: dues pistoles amb bales del calibre 22, una altra pistola amb calibre 7,65mm, una escopeta del calibre 12mm amb un número de sèrie alterat i munició per a tot l'armament. 

Els agents van dur el noi ferit a l'hospital Sant Joan de Reus i van iniciar les investigacions pertinents. Es van endur una gran sorpresa. L'home gran era una persona que s'havia escapat feia sis anys de la presó de Quatre Camins i tenia pendents tres ordres més d'ingrés a presó. Un cop van tenir el permís judicial, també van accedir a la seva casa on van trobar una gran quantitat de diners en efectiu. Evidentment va quedar detingut per tinença il·lícita d'armes i explosius, homicidi en grau de temptativa, lesions i amenaces.

A més a més, elCaso.cat també explica que l'home ja era conegut per la policia i que tenia nou antecedents amb la Guàrdia Civil i 15 amb la Policia Nacional, la gran majoria d'ells per robatoris amb violència i intimidació.