Imatge de dos agents de la Guàrdia Urbana de Reus a la plaça del Prim

El menjar llençat en un contenidor per un supermercat causa una baralla a Reus

Una persona va resultar ferida lleu i va necessitar assistència sanitària al CAP Sant Pere

La Guàrdia Urbana de Reus va intervenir aquest dimecres en una baralla  entre dos grups de persones al carrer Pròsper de Bofarull. El motiu de l'incident era agafar el menjar caducat que havia llençat als contenidors un supermercat per la zona, tal com avança Canal Reus i ha confirmat TarragonaDigital.

En l'enfrontament s'hi van veure implicats una quinzena de persones i, un d'ells, va necessitar assistència del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La persona ferida, en estat lleu, va ser traslladada fins al CAP Sant Pere on la van atendre. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Aquesta classe d'incidents son cada cop més habituals per la situació que viuen moltes famílies i persones en situació vulnerable. En tancar els supermercats i altres botigues, esperen que tirin els productes caducats que ja no es poden posar a la venda. Aquests, que no son vàlids per la venda als establiments, son aprofitats per aquestes persones i recullen els productes dels contenidors.