Baralla en una discoteca de Coma-ruga.

Vídeos: Batalla campal amb taules i cadires 'volant' en una discoteca de Coma-ruga

L'enfrontament, molt violent, va ser enregistrat per persones que eren a la zona

Diversos joves van protagonitzar una baralla multitudinària aquest passat dissabte 11 de juny en una discoteca de Coma-ruga. Segons han informat els Mossos d'Esquadra a aquest diari, el cos policial va rebre l'avís poc abans de les sis de la matinada. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, però, ja no hi havia ningú.

Però sí que han transcendit unes imatges que es van gravar al lloc dels fets, on es pot veure l'enfrontament entre dos grups. Un dels grups està a l'exterior i llença diversos objectes cap a dins de la discoteca. Un altre vídeo mostra la baralla des de la perspectiva del grup que està dins del local.

Des dels Mossos d'Esquadra han afegit que no han rebut cap denúncia al respecte i tampoc tenen constància que hi hagués ferits. No és la primera baralla violenta que hi ha les últimes setmanes a la demarcació. Reus es van produir dos episodis similars el passat mes de maig, en els quals fins i tot es van utilitzar ganivets.

Són successos que generen preocupació entre el veïnat, ja que es tracta d'enfrontaments de joves especialment violents. Precisament fa unes setmanes l'Ajuntament de Calafell va donar a conèixer un pla d'acció per reformular l'oci nocturn del seu municipi. 

El govern local creu que el model centrat en el consum d'alcohol està «obsolet» i és font de nombrosos problemes de civisme, baralles o sorolls. En el seu lloc, Calafell vol avançar cap a una oferta d'oci familiar i saludable, amb un horari més centrat en la tarda i el vespre.