Els Mossos d'Esquadra, a l'avinguda Catalunya de Tarragona

Amb armes blanques i a cops de bastó: Baralla multitudinària al centre de Tarrragona

Una persona va resultar ferida, víctima de diversos cops| Els Mossos d'Esquadra van identificar alguns dels dels implicats, sense detencions

Baralla multitudinària amb armes blanques i cops de bastó a l’avinguda Catalunya de Tarragona. Al voltant de les set de la tarda d’ahir dimecres, 5 de maig, una dotzena de joves es van enfrontar sota els porxos que cobreixen la vorera entre els carrers del Cronista Sessé i d'Antoni Rovira i Virgili. Al lloc dels fets, diferents ciutadans van alertar la policia de la batussa i els Mossos d’Esquadra van acudir a la zona amb diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i efectius de l'ARRO.

Amb l’arribada policial, els implicats van arrencar a córrer, fugint i a dispersar-se, però els agents van aconseguir identificar diverses persones. Un dels participants, prèviament, havia quedat estès a terra amb algunes contusions, víctima dels cops rebuts en la disputa. Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van evacuar-lo cap a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, a la Rambla Vella tarragonina.

Sense detencions

Tot i les diferents identificacions, els Mossos d’Esquadra no van poder treure l’entrellat de l’episodi ni determinar les causes que van propiciar la violenta baralla, que va acabar sense detencions. La greu disputa, entre dos grups de joves, un més nombrós que l’altre, també va provocar destrosses en un bar de la zona.