Tres agents dels Mossos d'Esquadra al voltant d'un cotxe policial, amb altres dotacions al fons

Baralla amb pals i barres de ferro al barri Gaudí de Reus

La batussa va tenir lloc aquest dissabte a la tarda i va acabar amb un detingut

Aquest dissabte a la tarda, la plaça Sagrada Família del barri Gaudí de Reus va ser escenari d'una baralla, en què alguns dels participants van fer servir pals i barres de ferro, segons ha avançat aquest diumenge el 'Diari Més'. Els veïns de la zona van ser els que van avisar els Mossos d'Esquadra quan van adonar-se de la batussa, que va acabar amb un detingut.

Segons el citat mitjà, quan els agents de la policia catalana —amb el suport de la Guàrdia Urbana de Reus— van arribar al lloc dels fets, al voltant de dos quarts de quatre de la tarda, els implicats en el conflicte no van col·laborar amb els mossos, que no van esbrinar els motius de la baralla. Finalment, cap dels participants tampoc va voler interposar denúncia.

Un dels implicats acaba detingut

Els agents dels Mossos d'Esquadra van detectar que un vehicle proper al lloc de la baralla tenia una perforació, tot i que no van poder certificar que fos un projectil d'arma de foc, ja que no van obtenir el permís del propietari del cotxe per accedir-hi a l'interior. En aquest sentit, segons el 'Diari Més', els veïns que van alertar de la baralla van assegurar haver sentit trets.

Finalment, un dels implicats en la batussa va acabar detingut pels Mossos. La Guàrdia Urbana de Reus va mantenir vigilància al barri durant bona part de la tarda per tal de contenir els ànims.