Agents dels Mossos d'Esquadra patrullant per la Part Alta de Tarragona

Baralla multitudinària entre joves a la Part Alta de Tarragona amb pals i ganivets

Els joves anaven preparats amb pals o ganivets, a més de llençar-se els objectes que trobaven

La Part Alta de Tarragona es va convertir en l'escenari d'una baralla  entre una dotzena de persones que va tenir el seu origen a la Plaça de la Font. Als volts de les vuit del vespre, els Mossos d'Esquadra van ser alertats pels veïns que hi havia un grup de jove amb diverses armes, entre els quals hi hauria pals i ganivets.

En la baralla, segons apunten des dels Mossos d'Esquadra, han participat grups de jove d'ètnia gitana i magrebí. En els primers compassos de la batussa, els implicats es van llençar diversos objectes, com ho podien ser pedres o les cadires dels bars que hi havia per la zona, ja tancats.

Els Mossos d'Esquadra, en conseqüència d'aquest incident, van activar la unitat de seguretat ciutadana i diverses patrulles dels ARRO. En arribar al punt del conflicte, els joves van començar a córrer pels carrers de la Part Alta i només es van poder identificar alguns dels participants en la batussa. Els enxampats presentaven ferides  de caràcter lleus

Amb l'objectiu d'evitar un nou episodi durant la tarda del diumenge, els Mossos d'Esquadra van mantenir les seves patrulles per la zona. Tot i la baralla, no va haver-hi cap detingut.