Imatge del Portal Nou de Valls

Ganivets, catanes i ferits a l'hospital: baralla molt greu al Portal Nou de Valls

Els agredits volien defensar un home a qui dues persones estaven atracant

La nit de dissabte passat, dia 16 de juliol, va ser intensa a la  plaça del Portal Nou de Valls. Segons avança El Vallenc, una colla d'amics va ser greument atacada després d’intentar defensar un home que estava sent agredit per dues persones més.

En concret, dues persones van intimidar l'home, que anava amb una crossa. Un d’ells li va etzibar un cop de peu al pit i, en veure els fets, un dels integrants de la colla d'amics que es trobaven asseguts en un banc de la zona va sortir corrents darrere de l’agressor, en direcció a la font situada al Portal Nou.

Al cap d'una estona, els agressors de l'home van tornar al lloc dels fets amb diferents armes blanques, com una catana, un ganivet i una de defensa personal.

Segons explica el mitjà citat, «van anar directes al noi que va sortir en defensa de l’home que havia estat agredit i la resta del grup de joves va sortir en la seva defensa. En aquest moment es va produir una baralla multitudinària que va acabar amb un balanç de quatre ferits, tots del grup que havia sortit en defensa de l’home gran. Un d’ells va rebre una punyalada a l’abdomen i un tall al braç dret, i altres tres també van rebre ferides, dos d’ells també per arma blanca». 

Arran dels fets, diferents patrulles dels  Mossos d'Esquadra  i de la Policia Local de Valls, i també dues ambulàncies, van arribar al lloc dels fets. Van traslladar els ferits al Pius Hospital de Valls, un d'ells en estat greu. Els afectats han presentat la denúncia  als Mossos d'Esquadra i demanen la col·laboració ciutadana per identificar els agressors.