Imatge de la baralla a REus.

Vídeo: Baralla a ganivetades a la sortida d'una discoteca a Reus amb dos ferits

Dos joves van acabar ferits greus per apunyalament després d'una multitudinària baralla

Una multitudinària baralla a Reus, a la sortida de la coneguda discoteca Classix, ha acabat amb dos ferits per arma blanca. Els fets van tenir lloc la matinada de divendres a dissabte —avís a les 5.39 hores— al voltant de la plaça de les Peixateries Velles, segons ha avançat el digital 'El Caso'.

La batalla campal es va iniciar a la Raval de Robuster de la capital del Baix Camp, davant la discoteca Classix, i va acabar traslladant-se a la plaça de les Peixateries Velles.

▶️ Baralla a ganivetades a la sortida d'una discoteca catalana

Va ser a les Peixateries Velles quan la baralla va pujar de tot, tal com es pot veure en unes imatges gravades per persones presents. L'escena és dantesca: diversos joves es propinen puntades de peu, cops de puny i tota mena d'agressions sense cap mena de miraments.

Els fets es van desmarxar totalment quan van entrar en escena ganivets. Dues persones van acabar sent apunyalades en el transcurs de la baralla i van ser ferides de diversa gravetat. 

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per trobar l'autor dels apunyalaments, el qual va poder fugir de l'escena aquella matinada.

Una discoteca que acumula problemes a Reus

Els veïs i veïnes de les zones pròximes a la discoteca Classix ja estan força acostumats a aquestes escenes. El local d'oci nocturn s'ha convertit en un dels més problemàtics de la ciutat. Cada setmana reuneix centenars de joves que causen tota mena de problemes a la zona.

Des de baralles, passant per incivisme amb miccions al carrer, llançament de gots, begudes al carrer i força soroll.

De fet, la discoteca Classix va ser una de les que va protagonitzar un dels fets més sonats durant el confinament, ja que van ser enxampats organitzant festes il·legals, motiu pel qual es va obrir una investigació per estudiar sancions.

La baralla acaba amb dos ferits greus

Els agents dels Mossos d'Esquadra traslladats al lloc dels fets van trobar dues persones que havien estat apunyalades, que van ser ateses per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Una d'elles va ser traslladada a l'Hospital Sant Joan de Reus, mentre que el noi amb ferides més greus, que hauria rebut fins a cinc ganivetades, va ser ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació dels fets, tot i que encara no s'ha pogut detenir als responsables de les ganivetades.