Imatge de la comissaria de la Policia Local de Torredembarra

Una baralla a Torredembarra acaba anant en contra dels agents de la Policia Local

Un home va ser detingut com a presumpte autor d'atemptat contra els agents de l'autoritat, amenaces i lesions

El municipi de Torredembarra va viure un incident el passat diumenge que va acabar en una detenció. L'escenari va ser el carrer de Josep Pujol, on dos homes van iniciar una baralla. La Policia Local del municipi van rebre l'avís d'aquest fet al voltant de les quatre de la tarda.

Segons informa la policia torrenca, una persona va alertar de l'incident i els dos homes s'estaven colpejant. Per tot plegat, els agents van detenir un dels homes, el qual va agredir-los. Per això es van demanar reforços al lloc dels fets.

En aquest sentit, una patrulla de la Policia Local de Creixell i una dels Mossos d'Esquadra es van personar per ajudar a l'incident. 

L'altre home implicat en la baralla va ser atès al lloc dels fets per una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Tot i això, va refusar ser traslladada a l'hospital per a una altra atenció i tampoc va voler presentar denúncia per l'incident. 

La Policia Local de Torredembarra va detenir l'home, veí del municipi, com a presumpte autor d'atemptat contra els agents de l'autoritat, amenaces i lesions.