Un agent de policia del Vendrell.

Baralles a cops amb barres de ferro, incendis i robatoris: diversos detinguts a la Torre

La Policia Local ha hagut d'intervenir en diversos delictes en els darrers dies

El municipi de Torredembarra ha viscut una setmana molt escandalosa. I és que la Policia Local ha informat de diferents fets rellevants en els que s'han vist obligats a actuar durant els darrers dies, i que han comportat la detenció de diferents persones.

Diversos delictes

El primer acte va succeir al vespre del passat dimarts 9 de novembre al barri dels Munts, quan una patrulla de la Policia Local va haver de donar suport a dues patrulles de Mossos d'Esquadra per aconseguir la detenció de dues persones per ser els presumptes autors d'un robatori amb força a l'interior d'un habitatge i per atemptat contra gent de l'autoritat. 

La propietària del domicili de segona residència va alertar al cos policial després de rebre un avís de què hi havia persones traient mobles de casa seva.

El divendres dia 12 de novembre, durant el migdia, els agents van rebre una trucada d'un veí del carrer dels Pins perquè una persona que ocupa la finca que confronta amb la seva llença diàriament runa i diferents objectes al seu jardí. En apropar-se, van procedir a la detenció del presumpte acusat, ja que aquest tenia una ordre pendent de recerca, detenció i presentació emesa pel Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 3 del Vendrell.

Dissabte dia 13, el dia més negre

Durant la matinada, es va produir una baralla a les portes de la discoteca Bedroom situada al polígon industrial Roques Planes. Aquest fet va requerir la intervenció de quatre patrulles de Mossos i dues de Policia Local. 

En arribar els agents, es va procedir a la detenció d'un veí de Roda de Berà acusat d'un delicte per causar lesions a tres persones, una de les quals amb ferides a la mà i a la cama ocasionades per una barra de ferro amb un ganxo en un extrem.

El mateix dissabte dia 13 de novembre, sobre tres quarts de set del matí, es va detectar una persona ferida al carrer de Lleida. La víctima va denunciar posteriorment que els mateixos autors de la seva agressió havien cremat, hores més tard, una casa abandonada situada al camí de la Sínia de Cabeces.

L'incendi va requerir l'ajuda dels Bombers i la Policia Local de Torredembarra continua en la investigació dels fets i en la detenció de les persones implicades.