Un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Baralles i problemes greus: la situació insostenible al barri del Port de Tarragona

Aquest dimecres es va produir una baralla entre clients d'un bar del carrer Orosi

Els veïns i veïnes del barri del Port de Tarragona cada cop estan més cansats dels incidents a la zona. Un dels punts més problemàtics és el carrer Orosi, on fa molt temps que es pateix i denuncien la problemàtica que ocasionen alguns bars. Molts cops, els clients dels establiments protagonitzen baralles  i problemes greus.

Aquest passat dimecres al vespre es va viure un nou incident d'aquesta classe. Als voltants de les set, es va produir una baralla que va comportar la presència de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Diverses persones van protagonitzar la batussa i els agents de la policia tarragonina van intervenir, a més de denunciar-les per alteració de l'ordre públic.

L'Associació de Veïns del Port, amb motiu d'aquests incidents, ha traslladat les queixes i denúncies veïnals sobre aquest tipus de fets. A més, han assenyalat els bars concrets que suposen un problema al carrer Orosi. 

Algunes vegades també s'hi havien produït robatoris als turistes  que arriben a la ciutat per l'estació de tren. Aquest punt és el primer carrer i imatge que els acabats d'arribar veuen de la ciutat de Tarragona i, per aquests fets, és negativa.

Una de les mesures que es farà des del consistori i està prevista és la peatonalització  del carrer. Una actuació que s'espera que sigui un gran revulsiu i canvi a la zona del barri.