El desplegament policial que s'ha fet a Segur de Calafell.

Batalla campal amb armes de foc i drogues a Segur de Calafell

Els fets han acabat amb dues persones detingudes

La carretera de Barcelona, a Segur de Calafell, ha estat escenari aquest dimarts 5 de juliol a la tarda d'una violenta baralla. Ha tingut lloc passades les sis de la tarda i s'hauria originat en un local d'aquesta avinguda. Segons l'Ajuntament, hi havia diverses persones involucrades en els fets.

Diverses dotacions de la policia local i els Mossos d'Esquadra s'han personat a la zona, ja que s'havia rebut un avís d'armes de foc. Segons el consistori, en la intervenció policial s'ha trobat «una arma de foc i una quantitat de droga». També s'han detingut dues persones.

El gran desplegament policial ha causat molta expectació a la zona, molt concorreguda de vehicles en aquella hora. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació dels fets.

Intent de robatori en un caixer

No ha estat l'únic succés que hi ha hagut aquest dimarts a la tarda a Calafell. Al carrer de Vilamar, al nucli de la Platja, diversos ciutadans han aconseguit retenir una persona que havia intentat robar a una noia en un caixer. Els crits de la noia han alertat diversos vianants, que han aconseguit retenir l'agressor dins del caixer fins que ha arribat la policia.