Imatge d'una pilota i unes sabatilles d'un jugador de futbol sobre un camp de gespa

Lamentable escena: Batalla campal en un partit de futbol juvenil a Vila-seca

Els fets van tenir lloc aquest dissabte a la tarda al municipi de la Costa Daurada

Lamentables imatges les que es van veure aquest dissabte a la tarda a Vila-seca en un partit de futbol juvenil. Els fets van tenir lloc dissabte a la tarda, en acabar el partit de Preferent Juvenil entre el CF Vila-seca i la UE Castelldefels, quan es va produir una batalla campal entre jugadors i aficionats d'ambdós equips.

Segons ha explicat el compte de Twitter de 'BCN LEGENDS', citant un testimoni presencial dels fets, durant la primera part un jugador del Castelldefels hauria escopit un jugador del Vila-seca. En acabar el partit, el jugador visitants que havia fet l'escopinada s'hauria encartat amb el públic, reptant-los a anar a per ell.

I així va ser, alguns aficionats locals que estaven a la graderia van saltar a la gespa i es van desencadenar una monumental baralla, amb puntades de peu i cops de punys.

Pel que fa a l'aspecte esportiu, el Vila-seca va endur-se la victòria per 5-1 davant un rival que arribava a la Costa Daurada en segona posició. El partit va acabar amb dos expulsats, un per cada bàndol.