Un camió accidentat a l'autopista AP-7 a Roda de Berà

Aparatós accident a l'AP-7: llargues cues i ferits de gravetat a Roda de Berà

El camió cisterna transportava 20.000 litres d'oli vegetal

L'autopista AP-7  al seu pas per la demarcació de Tarragona ha començat una setmana de manera complicada. Des de primera hora del matí s'han registrat dificultats en la circulació a l'altura de Roda de Berà a causa d'un incident amb un vehicle pesant. També hi ha hagut persones ferides.

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat d'un accident protagonitzat per un camió cisterna al punt quilomètric 226 de la via. En concret, el vehicle pesant ha quedat bolcat a la mitjana de tots dos sentits de la marxa de l'autopista.

El telèfon d'emergències 112 ha registrat l'avís per aquest accident a dos quarts i sis minuts de les nou del matí d'aquest dilluns. Un incident que ha tingut conseqüències, principalment, a la circulació en tots dos sentits de la marxa.

En un primer moment s'ha tallat completament la carretera a Roda de Berà en sentit Tarragona. En un primer moment hi havia tres quilòmetres d'aturades en sentit sud i dos més en sentit nord. A més, es feien desviaments per la sortida 31 cap a l'N-340.

A poc a poc s'ha anat restablint la circulació i s'ha obert un carril en sentit sud i ja no es feien desviacions de trànsit cap a la carretera N-340. Tot i això, encara queden cues de quatre quilòmetres fins al municipi del Baix Gaià, on hi ha dos carrils tallats, a més de tres quilòmetres de retencions en sentit Barcelona, on hi ha un carril tallat.

En aquest accident del camió cisterna hi treballen els Bombers de la Generalitat. El cos ha enviat quatre dotacions terrestres després de bolcar el vehicle pesant que du 20.000 litres d'oli vegetal. 

Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), hi ha tres persones afectades en aquest incident viari. En concret, dues persones han resultat ferides en estat menys greu, una d'elles ha anat a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona i una altra a l'Hospital del Vendrell.

D'altra banda, també hi ha hagut una persona ferida sense massa gravetat. Tot i això, queda pendent d'actualització l'estat d'aquesta persona ferida.