Un agent de la policia local del Vendrell.

L'accident complet d'un conductor al Vendrell: bolca molt begut i troben una sorpresa

Ha quadruplicat la taxa permesa d'alcohol i portava marihuana al cotxe

Gran ensurt aquesta passada nit a la ciutat del Vendrell. A les 23 hores de la nit, la Policia Local ha rebut una trucada d'una veïna informant d'un greu accident a l'alçada del número 35 del carrer Sant Xavier.

En aquest punt de la capital del Baix Penedès, la informació que es dona és que un vehicle ha quedat bolcat després de col·lidir amb un altre vehicle que estava estacionat. De resultes de la topada, s'ha quedat enmig de la via i talla completament el trànsit.

Així mateix, s'explica que hi ha dues persones que ocupaven aquest cotxe, les quals han sortit de dins del vehicle i es troben ferides. Per tot plegat, s'han activat les patrulles de la Policia Local del Vendrell.

En arribar al carrer Sant Xavier, però, només s'atén a un ocupant i, segons manifesta el conductor, ell anava sol. Els Bombers han fet la primera assistència al conductor i els professionals sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) li han fet un segon reconeixement, però no necessita trasllat a l'hospital.

Tot i això, l'individu presenta símptomes d'haver consumit begudes alcohòliques i es procedeix a fer les proves corresponents. En una primera prova, dona un resultat positiu penal d'1,01 mg/l i, en una segona prova, dona com a resultat final 0,94 mg/l, gairebé quadruplicant la taxa d'alcohol permesa.

Per tot plegat se li instrueixen diligències per atestat de trànsit i per alcoholèmia penal. A més, també se l'ha denunciat per tinença de substàncies estupefaents, concretament marihuana, a l'interior del vehicle.

El servei s'ha tancat passada la una de la matinada, un cop s'ha retirat el vehicle que estava bolcat al carrer Sant Xavier del Vendrell, s'ha netejat la zona i s'ha restablert el trànsit en aquest punt de l'accident.

Una grua ha retirat el vehicle que estava bolcat enmig del carrer i s'ha portat fins a la central, on queda immobilitzat per un cas de conducció sota begudes alcohòliques en acta. 

Un vehicle bolcat al Vendrell
El conductor ha donat positiu en el control d'alcoholèmia | PL El Vendrell