Els Bombers treballant en un incendi a Tarragona

Els Bombers actuen en dos incendis en diferents punts de Tarragona

Un ha succeït al voral de l'A-27 a Tarragona i l'altre ha estat de vegetació a Alforja

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar en dos focs aquest matí de dimecres. El primer ha succeït a tocar de l'autovia A-27 a Tarragona, mentre un altre afectava vegetació agrícola a Alforja. 

Els dos focs, de poca consideració, han estat apagats pel cos de bombers. Afortunadament, tampoc han causat danys personals, més enllà dels materials. 

Cremen dos contenidors a Tarragona

A un quart de dotze del migdia, els Bombers han rebut l'avís d'un foc a la ciutat de Tarragona. En concret, les flames afectaven dos contenidors al voral de l'A-27, al punt quilomètric 2 de l'autovia. 

Els Bombers han desplaçat una dotació fins al lloc de l'incendi. A l'interior dels contenidors afectats hi havia material divers, que no s'ha pogut salvar, ja que ha cremat completament.

Incendi de matolls i xiprers a Alforja

Una hora després del foc a Tarragona, els bombers han rebut l'alerta d'un foc agrícola a Alforja. Dues dotacions han anat fins al lloc del foc que cremava vegetació agrícola. L'avís s'ha donat a un quart i cinc minuts de la una del migdia. 

Les flames han calcinat matolls i algun xiprer a baixa intensitat i s'ha donat per extingit el foc quan passaven tres minuts de dos quarts de dues del migdia.