Imatge d'un fort temporal marítim

Els Bombers ajuden un conductor que havia quedat atrapat per l'aigua sota un pont a Coma-ruga

S'han rebut diversos avisos per la pluja al Vendrell i Calafell

Els Bombers de la Generalitat han hagut de fer una actuació a Coma-ruga aquest dilluns a la tarda per la intensa pluja que ha caigut. Concretament han ajudat a un conductor que havia quedat atrapat sota un pont.

Segons han explicat els Bombers a aquest diari, l'avís s'ha rebut a les 17.24 hores i el vehicle havia quedat atrapat sota d'un pont. Concretament és el pont que passa per sota de l'N-340 a prop del supermercat Lidl. 

Trucades al 112

És una de les actuacions que ha hagut de fer el cos d'emergències pel temporal de pluja. Durant tota la tarda i la nit els Bombers han rebut diverses trucades relacionades amb el temporal. Tres d'aquestes trucades s'han fet al Vendrell i dues a Calafell.

La pluja més intensa ha tingut lloc a l'Ebre, on els Bombers han hagut de fer tres rescats per vehicles atrapats en zones  inundades. Protecció Civil té activada l'alerta del pla Inuncat per pluja i l'onatge, així com la del Ventcat per ratxes de vent. S'espera que el temporal s'allargui tot el dimarts i el dimecres, amb pluges acompanyades d'una baixada de les temperatures.