Imatge del dispositiu de Bombers al pantà de Siurana

Els Bombers busquen un jove que s'ha llençat al pantà de Siurana i no n'ha sortit

Dues embarcacions, un helicòpter i tretze vehicles terrestres del cos d'emergències treballen a la zona

ACTUALITZACIÓ 21.43 hores

Els Bombers mantenen el dispositiu de recerca per trobar el jove desaparegut al pantà de Siurana. Poc després de dos quarts de deu de la nit, el cos d'emergències ha informat a través de la xarxa social Twitter que l'helicòpter es retirava de l'operatiu per la falta de llum. En aquest sentit, els Bombers continuen la recerca per terra, amb 13 dotacions, i dins l'aigua, amb dues embarcacions.

A més, els Mossos d'Esquadra donen suport a les tasques amb la seva Unitat Aquàtica.

NOTÍCIA ORIGINAL 19.38 hores

Els Bombers de la Generalitat busquen des de la tarda d'aquest divendres un jove d'entre 25 i 30 anys que s'ha llançat a pantà de Siurana i no n'ha sortit, segons ha confirmat el cos d'emergències. Els fets han tingut lloc en una zona situada al terme municipal de Cornudella de Montsant (Priorat) al voltant d'un quart de set de la tarda.

El cos d'emergències ha mobilitzat dues embarcacions amb submarinistes, 12 dotacions terrestres i un helicòpter, que rastregen una àmplia part del pantà a la recerca del desaparegut. Així mateix, els Mossos d'Esquadra també participen en la recerca amb la Unitat Aquàtica de la policia catalana.