Imatge de l'incendi a Móra d'Ebre, ja extingit

Els Bombers extingeixen un incendi de vegetació a Móra d'Ebre

Hi han treballat cinc dotacions

Els Bombers de la Generalitat han extingit un incendi, la tarda d'aquest dissabte, 31 d'octubre, a la zona del Barranc de Perles de Móra d'Ebre, a la Ribera d'Ebre. Els Bombers han rebut l'avís poc després d'un quart de quatre de la tarda, concretament a les 15.19 hores, quan han rebut l'avís d'un foc que cremava una zona de vegetació.

Els Bombers han activat cinc dotacions, quatre de terrestres i una d'aèria, amb un helicòpter bombarder, que s'han desplaçat fins al lloc de l'incendi i han dut a terme les tasques d'extinció de les flames.

No és l'únic incendi en el qual els Bombers han treballat aquest dissabte. Se n'han declarat tres més, un dels quals s'ha declarat simultàniament a Santa Coloma de Queralt, a la Conca de Barberà, que ha cremat vegetació agrícola i el qual ja està extingit.

Els altres dos incendis són a la comarca lleidatana de la Noguera, concretament a Vallfogona de Balaguer i Artesa de Segre. A Vallfogona hi han treballat cinc dotacions i el foc ja s'ha estabilitzat. A Artesa, s'ha controlat després de la feina de set dotacions.