Camions de bombers

Els Bombers donen per controlat l'incendi que ha afectat El Vendrell i Albinyana

Es tracta d'un incendi de vegetació a la zona de la Papiola

ACTUALITZACIÓ 04/07/2021: El mateix dissabte al vespre, els Bombers de la Generalitat van donar per controlat l'incendi. Segons el cos, el foc s'hauria originat en una zona amb deixalles i ara s'estan investigant les causes del foc. L'incendi ha acabat afectant una superfície aproximada de 2,67 hectàrees, de les quals 2 són terreny forestal de pi blanc i matoll.

NOTÍCIA ORIGINAL 03/07/2021: Incendi forestal al Baix Penedès. Els Bombers de la Generalitat han informat mitjançant el seu compte oficial a Twitter que s'ha declarat un foc a tocar de la C-51 al Vendrell. Concretament, segons els Bombers, l'incendi s'ha originat a la zona de la Papiola.

Segons la informació facilitada pel cos, els Bombers han rebut l'avís del foc a les 14.41 d'aquest dissabte, dia 3 de juliol. En un primer moment, nou dotacions dels Bombers s'han acostat al lloc dels fets per controlar i apagar l'incendi. També hi ha anat un helicòpter MAER.

Tot i que tasques d'extinció evolucionen favorablement, els Bombers han activat tres dotacions més i un altre helicòpter MAER. Així doncs, ara mateix hi treballen dotze dotacions terrestres i dos helicòpters. 

I és que, tal com han informat els Bombers de la Generalitat, encara queda pendent tancar el cap de l'incendi. És allí on hi ha hagut un focus secundari sobre el qual ja hi estan treballant.