Incendi d'un contenidor a la Rambla de Ponent de Tarragona

Els Bombers actuen en dos incendis al barri de Campclar

Un ha succeït al carrer Riu Anoia i l'altre a la Rambla de Ponent

Els Bombers de la Generalitat han tingut un dimarts mogut al barri de Campclar per dos incendis en contenidors. Un al carrer Riu Anoia i l'altre a tocar de la Rambla de Ponent, al costat de la xurreria que hi ha instal·lada a la zona. En tots dos focs han hagut d'enviar una dotació per apagar les flames

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El primer avís era per als voltants de dos quarts de tres de la tarda. La trucada indicava que hi havien calat foc en un matalàs  que hi havia al costat dels contenidors al carrer del Riu Anoia, al costat del número 4. Per aquest motiu, una dotació dels Bombers va anar fins al lloc de l'incident. En arribar al lloc de l'incendi es va comprovar que el foc s'havia escampat i afectava tres contenidors que hi havia a la zona. 

En finalitzar aquesta tasca, a tres quarts de deu de la nit van tornar per la zona, aquest cop a la Rambla de Ponent. El foc s'havia originat, per causes que es desconeixen, en un contenidor de paper. Una dotació va apagar les flames que hi havia. 

En cap dels dos casos va haver-hi incidents materials més enllà dels quatre contenidors afectats i el matalàs que hi havia.