Imatge d'esquena d'un bomber.

'L'ha feta grossa': Vol desembussar el lavabo i acaben venint els bombers

Una situació d'allò més habitual s'ha acabat complicant de valent a Catalunya

Hi ha activitats quotidianes que a vegades se'ns acaben descontrolant. Això és el que va passar aquest dijous, 18 de novembre, a una família d'Almacelles, al Segrià. Els serveis d'emergències van rebre un avís a les 19.35 hores, aproximadament, requerint la presència dels Bombers de la Generalitat per un accident domèstic.

La clàssica frase 'La he liado parda' del programa televisiu APM? es podria aplicar perfectament en aquest succés, i és que tot va començar quan volien desembussar un lavabo. Per fer-ho, van decidir barrejar àcid sulfúric i lleixiu, una combinació no gaire encertada que va acabar requerint la presència dels bombers.

Un cop van arribar a la casa d'Almacelles, els bombers van fer marxar de casa seva les dues persones que hi havia, ja que els ploraven els ulls pel núvol tòxic que havien creat amb aquesta mescla. Fins a quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat es van mobilitzar per aquest accident domèstic, tot i que després de revisar que no hi hagués núvol tòxic i ventilessin l'escena, els habitants i autors d'aquesta mala idea van poder tornar a casa seva.