Els Bombers i la Policia Local en una actuació al Vendrell

Els Bombers i la Policia Local actuen en dos incidents en poques hores al Vendrell

Hi ha hagut un incendi al carrer Josep Irla Bosch i un incident en un domicili del carrer Llevant

La localitat del Vendrell  acaba la setmana amb un divendres complicat amb diversos incidents amb el protagonisme dels Bombers de la Generalitat i la col·laboració de la Policia Local del Vendrell. Tots dos serveis d'emergències han hagut d'actuar per un incendi  al carrer Josep Irla Bosch i per un incident en un domicili  a la zona del Sector Sanatori. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Crema un vehicle al carrer Josep Irla Bosch

El primer dels incidents ha estat minuts després de les dotze en punt del migdia. Un vehicle  s'ha incendiat a la zona de la part frontal i els Bombers han acudit amb tres dotacions fins al punt de l'incident, així com la Policia Local del Vendrell. Els fets, que han succeït al carrer Josep Irla Bosch, han obligat a tallar la circulació en aquest carrer i, en apagar-se, s'ha restablert. Només s'ha vist afectat el vehicle incendiat.

Una dona es queda tancada al balcó de casa

Un parell d'hores més tard, a les 14.21 hores, els bombers han tornat a actuar al Vendrell. En aquesta ocasió, una dona s'ha quedat tancada al balcó de casa seva sense poder accedir a l'interior del seu habitatge. Els fets han succeït a la zona del Sector Sanatori, al carrer Llevant.

Els Bombers han desplaçat a dues dotacions, una d'elles amb l'autoescala, per ajudar la dona. En aquest sentit, han obert la porta del balcó i la persona ha tornat a casa seva sense incidències. La Policia Local del Vendrell ha controlat el trànsit en aquesta zona del municipi mentre actuaven els Bombers.