Imatge de dos bombers durant el rescat d'un lloro al Vendrell

El sorprenent rescat que han efectuat aquest dilluns els Bombers al Vendrell

El cos d'emergències ha alliberat un lloro que havia quedat atrapat en uns cables elèctrics a la capital del Baix Penedès

Els Bombers de la Generalitat treballen en l'extinció d'incendis, l'excarceració de víctimes en accidents de trànsit o el rescat de persones en el medi natural, entre altres tasques. Així mateix, el cos d'emergències també fa rescat d'animals i això és el que han hagut de fer aquest migdia al municipi del Vendrell, al Baix Penedès.

En aquest sentit, poc abans de les 12.30 hores, els Bombers de la Generalitat han rescatat un lloro que s'havia escapat i que havia quedat enganxat per l'anella de la pota al cablejat elèctric aeri del carrer del Mar de la capital del Baix Penedès. Després d'alliberar-lo, els efectius del cos d'emergències s'han retornat a la seva propietària.

Incendi en una antiga granja a la carretera de Bellvei

El rescat d'un lloro al Vendrell no ha estat l'única actuació dels Bombers de la Generalitat al Baix Penedès durant aquest dilluns. En aquest sentit, el cos d'emergències ha hagut d'intervenir en un incendi que ha cremat una antiga granja a la carretera de Bellvei, al terme municipal de Calafell. L'avís s'ha rebut a les 7.48 hores i l'extinció de les flames hi han treballat set dotacions.

Segons han informat els Bombers, l'antiga granja està reconvertida en diversos trasters i tallers. Les flames han afectat un d'aquests trasters, d'uns 8 metres quadrats, que ha cremat totalment. Els espais adjacents han quedat afectats pel fum, però no s'ha produït cap persona ferida.