Els bombers, el SEM i la policia local de Creixell en un incendi

Els bombers salven un gos en un agònic incendi en un pis a Creixell

Els fets han succeït a l'avinguda Doctor Pujol del municipi

El municipi de Creixell s'ha vist afectat per un incendi durant el matí d'aquest divendres. Els fets han tingut lloc en un habitatge de l'avinguda Doctor Pujol de la localitat del Tarragonès. 

En conseqüència de les flames s'han activat els Bombers de la Generalitat, la Policia Local, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i membres de Protecció Civil de Creixell. En l'incendi hi ha hagut danys materials i s'ha hagut d'actuar per salvar un gos que hi havia a l'habitatge, l'Obi. 

Rescaten un gos que estava sol al pis

L'avinguda Doctor Pujol de Creixell ha estat l'escenari d'un gran desplegament dels serveis d'emergències per un incendi a un habitatge. L'avís s'ha produït a dos quarts i set minuts de les dotze del migdia. 

Per aquest motiu, els Bombers de la Generalitat han desplaçat quatre dotacions per a treballar en l'incendi. A més, també hi han anat professionals sanitaris del SEM, la Policia Local de Creixell i membres de Protecció Civil de la localitat. Els agents de la policia local han tallat la circulació de vehicles per aquesta zona per facilitar les tasques. 

En conseqüència de les flames, hi ha hagut danys materials a l'interior del domicili. En concret s'ha cremat un sofà i el pis s'ha omplert de fum. Tot i que no hi ha hagut danys a persones, a la casa hi havia un gos, l'Obi, que estava sol, ja que la propietària estava treballant. 

De resultes del fum que hi havia, l'animal, un mascle de 6 anys, ha patit una intoxicació. Per aquest motiu, els bombers han fet recerca i rescat del gos, que ha estat tret en llitera. 

Un cop al carrer, ha estat atès pels professionals i se li ha proporcionat oxigen i se li han fet maniobres de reanimació. A més, també ha anat un veterinari de Torredembarra. Afortunadament, l'incident amb el gos no ha anat a més i ja es recupera favorablement. 

Fins al lloc de l'incendi hi ha anat la regidora delegada de Protecció dels Animals de Creixell, Pili Romero, i el regidor d'Urbanisme, Jordi Moliné. Tots dos s'han interessat pel succés i l'evolució d'aquest.