Imatge d'una oficina de CaixaBank a Reus amb el caixer automàtica trencat

Bretolada contra uns caixers automàtics al centre de Reus: han quedat inutilitzats

El tres caixers automàtics afectats per l'incivisme són de CaixaBank i estan a la Riera de Miró

L'incivisme continua estant a l'ordre del dia a casa nostra. Un dels darrers episodis que s'han registrat a la ciutat de Reus ha estat una bretolada contra tres caixers automàtics de l'oficina de CaixaBank a la Riera de Miró, que han quedat totalment inutilitzats. En aquest sentit, ho ha denunciat aquest cap de setmana un usuari de Facebook, que ha penjat diverses fotografies a la xarxa social de Mark Zuckerberg.

Els tres caixers automàtics han estat totalment vandalitzats, amb el teclat trencat a cops i les pantalles inutilitzades. En aquest sentit, el mateix usuari que ha penjat les fotografies ha assenyalat que la bretolada contra els caixers hauria estat una represalia contra CaixaBank pel tancament d'aquesta oficina al centre de la capital del Baix Camp.

Tot i això, altres usuaris han afirmat que el trencament d'aquests caixers automàtics formaria part d'un nou episodi d'incivisme, ja que també es va vandalitzar el caixer automàtic de Caixa Guissona, que està just davant de l'entitat bancària.