Pla obert de l'helicòpter dels Bombers de la Generalitat

Localitzen un boletaire de 60 anys que havia desaparegut aquest migdia a Mont-ral

Els Bombers han rebut l'avís a dos quarts de tres de la tarda

ACTUALITZACIÓ 19.06 hores

Final feliç en la desaparició del boletaire desaparegut al municipi de Mont-ral. Segons han confirmat els Bombers, l'home, de 60 anys, ha estat trobat sa i estalvi pocs minuts abans de les sis de la tarda.

NOTÍCIA ORIGINAL 18.36 hores

Important desplegament els Bombers de la Generalitat al terme municipal de Mont-ral, a la comarca de l'Alt Camp, per trobar un boletaire de 60 anys de qui no se'n sap res des d'aquest matí. Segons ha explicat el 'Diari de Tarragona', el cos d'emergències ha rebut l'avís a dos quarts de tres de la tarda per part dels companys del desaparegut.

En aquest sentit, els amics del boletaire han explicat que havien quedat al vehicle i que feia unes tres hores que no tenien cap notícia d'ell. La zona on s'està fent la recerca està situada a l'altura del punt quilomètric 10 de la carretera TV-7041, que uneix els municipis de Mont-ral i Alcover.

El dispositiu de recerca compta amb la participació de sis dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat —dels parcs de Valls, Montblanc i Prades—, així com dues dotacions del Grup Caní i un helicòpter.