Un cadell de beagle robat a Riudoms

Busquen un cadell de beagle robat per dues persones a Riudoms

Els lladres han entrat a la propietat d'una família per robar el gos | La família demana ajuda a través de les xarxes socials

Robatori inhumà el viscut aquest migdia al terme municipal de Riudoms. Una família ha denunciat el robatori d'un cadell de gos que estava al mas on viuen al municipi del Baix Camp. 

Un incident que l'han protagonitzat dues persones i ara busquen l'ajuda ciutadana perquè el seu estimat gos torni a casa seva. Els lladres, a més, han sigut vistos per un dels camins de Riudoms direcció Reus.

Dos lladres vistos direcció Reus

Segons informa la propietària del cadell de gos robat, de la raça beagle, els fets han succeït aquest migdia de dimecres. Dues persones han entrat al mas on viu la família, ubicat al municipi de Riudoms, en concret, a la zona de la partida de Blancafort.

Un cop han entrat a la seva propietat, els lladres han robat el gosset amb el nom de Mystic. Tal com indica la família a les xarxes socials, el cadell, té dos mesos, i portava un collar verd fluorescent.

Un fet que ha estat denunciat a la Policia Local de Riudoms. En aquest sentit, la policia riudomenca ha comunicat a la família afectada que els veïns de la zona han vist als dos lladres caminant direcció a Reus a l'alçada del Desguace Damian.

Per tot plegat, i amb la voluntat de recuperar el seu cadell de beagle, la família fa una crida. Per aquest motiu, en cas de veure als dos lladres o al gos que hi ha a les fotografies, es pot avisar a la Policia Local de Riudoms o enviar un missatge privat a la propietària del gos a través de Twitter (@esther_blanes).

Un cadell de beagle robat a Riudoms
Roben un beagle a Riudoms | Twitter / @esther_blanes