Imatge d'un cotxe de la Guàrdia Urbana de Reus amb la sirena encesa

Busquen el conductor d'un cotxe per intentar atropellar presumptament uns patinadors

Els fets van tenir lloc dissabte a la nit a l'avinguda President Companys de la capital del Baix Camp

La Guàrdia Urbana de Reus busca des de dissabte el conductor d'un turisme, marca Opel Corsa, que estaria implicat en un presumpte intent d'atropellament a uns patinadors a l'avinguda President Companys de la capital del Baix Camp. Ho ha avançat el 'Diari de Tarragona', que ha explicat que el fugitiu hauria accelerat cap als tres patinadors que van haver de sortir de la calçada per evitar l'impacte.

En aquest sentit, la policia reusenca ha intentat localitzar l'home en diferents domicilis, però no han tingut èxit. Així, han traslladat les diligències al jutjat, que s'ha fet càrrec de la denúncia.

Dos dels patinadors van patir ferides lleus

Els fets van tenir lloc dissabte a la nit a l'avinguda President Companys de Reus, quan el turisme va accelerar darrere dels tres joves que anaven en patinet i va forçar que haguessin de sortir de la calçada per evitar l'impacte del vehicle. Un testimoni va avisar el 112, mobilitzant-se una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El SEM va haver d'atendre dos dels tres joves, que van patir ferides lleus i van ser traslladats a l'Hospital Sant Joan de Reus. Els agents de la policia reusenca, després d'aconseguir informació diversa, va determinar que els fets van tenir lloc arran d'una disputa entre el conductor del cotxe i els joves patinadors.

El cotxe es va localitzar i va ser traslladat al dipòsit

El citat mitjà ha explicat que en diversos mòbils van quedar gravats missatges i amenaces, algunes d'elles pujades de to. Gràcies a tot això, la Guàrdia Urbana va obtenir la matrícula del vehicle i va poder identificar el titular del d'aquest, personant-se en dos domicilis, tot i que en cap d'ells van tenir èxit. El que sí que van localitzar va ser el cotxe, que va ser intervingut i traslladat al dipòsit.

Finalment, davant la impossibilitat de trobar el conductor,  es van traslladar les diligències als jutjats de Reus per tal d'aconseguir una ordre de crida i cerca contra el presumpte autor de l'intent d'atropellament.