Imatge de la C-37 al seu pas pel Polígon Industrial de Valls

Provoca un accident a la C-37 a Valls i es fuga del lloc dels fets

La Policia Local de Valls ha trobat el conductor en un taller mecànic

ACTUALITZACIÓ 07/07/2020 a les 16.30 hores

Finalment, la Policia Local de Valls ha pogut localitzar el conductor del cotxe que s'havia fugat després de provocar un accident a la carretera del Pla. L'han trobat en un taller mecànic del mateix polígon. Segons apunta 'El Vallenc', el conductor ha argumentat que ha fugit en posar-se nerviós, ja que duia una nena de 3 anys que s'ha posat a plorar. Finalment, la policia vallenca li ha posat una multa administrativa.

NOTÍCIA 07/07/2020 a les 16.30 hores

Un conductor ha provocat un accident a la carretera C-37 a Valls aquest dimarts, 7 de juliol, i a continuació s'ha fugat del lloc dels fets sense socórrer el cotxe accidentat. Segons apunta 'El Vallenc', la Policia Local de Valls està buscant el conductor fugat. L'accident ha tingut lloc a la carretera del Pla, la C-37, al seu pas pel Polígon Industrial de Valls, a les 15.15 hores.

Tal com apunta el citat mitjà, l'autor de l'accident conduïa un Mercedes de color blanc, que ha topat amb un Opel Combo. Després del xoc, que ha provocat que dues persones quedessin ferides de caràcter lleu, el Mercedes ha fugit del lloc dels fets. 

La Policia Local de Valls està buscant el conductor que ha fugit, ja que se li imputa un delicte d'omissió de socors.