Imatge de la Silvia i l'Ayleen, les dues nenes desaparegudes a la Ràpita

Busquen dues menors d'edat desaparegudes des de dilluns a la Ràpita

S'ha fet una crida a través de les xarxes socials: tenen 13 anys i es diuen Silvia i Ayleen

Dues noies menors d'edat, veïnes del municipi de la Ràpita, a la comarca del Montsià, estan desaparegudes des del passat dilluns. Les nenes, que responen als noms de Silvia i Ayleen, tenen 13 anys i no se'n sap res d'elles des del passat dilluns, segons ha informat Imagina Ràdio, citant fonts dels Mossos d'Esquadra.

Aquest dimarts, a través de les xarxes socials, s'ha fet una crida a la ciutadania sol·licitant col·laboració per localitzar-les. En aquest sentit, es demana a qualsevol persona que tingui informació sobre elles que contacti amb la Policia Local de la Ràpita, trucant al telèfon 977 74 07 17, o als Mossos d'Esquadra.

Sense notícies de l'Estrella, una setmana després

D'altra banda, l'Estrella do Rego, de 16 anys, continua desapareguda després d'una setmana. La nena va ser vista per darrera vegada a l'estació de tren de Tarragona el passat dimecres 25 de maig, on va arribar amb el seu germà en tren des de Cambrils per anar a l'Escola El Carme, a Tarragona, on ambdós estudien.

En aquest sentit, algunes informacions expliquen la jove podria haver marxat a Portugal, on viuen els seus avis i altres familiars, però aquest extrem no està confirmat. Els Mossos han informat que la investigació del cas continua oberta.