Imatge d'un operatiu de rescat buscant al nen de 13 anys desaparegut al riu Ebre

Busquen un jove desaparegut mentre es banyava al riu Ebre

El noi, d'uns 20 anys, no hauria sortit del riu i els seus amics van avisar els cossos d'emergències

Els Bombers de la Generalitat busquen un jove que hauria desaparegut mentre es banyava al riu Ebre, a Benissanet, la tarda del dilluns 25 de juliol. Els serveis d'emergència van rebre l'avís passades les set de la tarda i ràpidament van activar un ampli dispositiu per a la cerca.

Els fets van passar a la Ribera d'Ebre, al municipi de Benissanet. Un grup d'amics que estava passant el dia fent diverses activitats al centre Omplidor s'estava banyant. Va ser quan passaven minuts de les set de la tarda quan els joves van trobar estrany que feia estona que no veien el seu amic i van donar l'avís als cossos d'emergència.

Segons va relatar el grup d'amics, el jove, d'uns 20 anys, s'estava banyant al riu Ebre i no hauria sortit. Els joves estaven a l'entorn del centre d'activitats físiques Omplidor. Els Bombers i els Mossos han situat el punt de trobada a l'embarcador de Ginestà.

Els bombers hi van enviar 10 dotacions, entre elles GRAE subaquàtics. Els Mossos els donen suport amb la Unitat Marítima de l'Ametlla, 4 patrulles i l'ARRO.

La recerca es va haver d'aturar durant la nit del dilluns 25 de juliol a causa de la manca de llum i també perquè l'aigua estava remoguda i tèrbola i no hi havia bona visibilitat.

Aquest dimarts, 26 de juliol, a primera hora els Bombers de la Generalitat han reprès el dispositiu. La cerca se centrarà a la zona més propera on els joves van dir que l'havien vist per última vegada, que és un canal que hi ha a l'àrea, així com també pels marges del riu.