Yaiza Carretero.

Busquen una jove de Segur de Calafell desapareguda en un viatge a França

La seva família no en té cap notícia des del 14 d'octubre

Yaiza Carretero és una jove de Segur de Calafell que fa deu dies que està desapareguda, després que hagués marxat a França. La seva família fa deu dies que no en té notícies, des del passat 14 d'octubre. Per això han començat una campanya a través de les xarxes socials per fer córrer la seva imatge.

Segons ha explicat la família a RTV el Vendrell, la noia va marxar a principis d'octubre a Lió, per trobar-se amb un noi que havia conegut. Allà es va trobar amb un grup de noies espanyoles, amb les quals es va fer fotos que va compartir a les xarxes socials. Després va marxar a Zurich, on va ser vista el 8 d'octubre.

La família de la noia assegura que no en tenen notícies des del 14 d'octubre, i no saben si ha tornat a Lió o està a Alemanya. Han publicat diverses fotos a les xarxes socials per si alguna de les noies amb qui es va fer fotos pot posar-se en contacte. A més denunciar la desaparició als Mossos d'Esquadra, han ofert els telèfons 626 848 996 i 634 457 288 per qui tingui informacions.