Cordó policial dels Mossos d'Esquadra i tres agents de fons

Busquen un jove desaparegut a Barcelona

Els amics del desaparegut expliquen que l'últim que saben d'ell és que havia d'agafar un vol amb destí a Kíev

Gran preocupació a l'entorn d'un jove ucraïnès que va desaparèixer a Barcelona a principis de setembre. Uns fets que es van denunciar als Mossos d'Esquadra i, després d'obrir una investigació, no se l'ha denunciat.

Una desaparició que va succeir quan el jove anava cap a l'aeroport del Prat de Llobregat i volia agafar un avió per a viatjar al seu parís d'origen. Els seus amics van obrir una petició a la pàgina web 'Change.org', perquè les autoritats tractin el cas amb el degut respecte.

«Contra la seva voluntat»

El jove ucraïnès, en el moment de la desaparició, residia a Barcelona. Des del 3 de setembre, no es tenen notícies del noi. Per aquest motiu, l'entorn del jove va portar la denúncia als Mossos d'Esquadra el passat 5 de setembre.

La policia catalana, en saber de la desaparició, va obrir una investigació per localitzar-lo. A hores d'ara, es continua sense saber on està el jove i continua sense aparèixer.

L'entorn del jove, a més, ha obert una petició a 'Change.org'. En aquesta pàgina asseguren que el jove ucraïnès va desaparèixer «contra la seva voluntat». Un fet que va succeir quan es dirigia cap a l'aeroport del Prat per agafar un vol a Kíev per visitar la seva mare.

Segons expliquen els seus amics, el jove havia quedat per sopar aquella nit amb un amic a la capital d'Ucraïna. Ell mateix va ser l'encarregat d'alertar que no havia arribat al país de l'Europa de l'est.

A la petició que s'ha tirat endavant a 'Change.org', els amics demanen signatures per exigir a les autoritats que tractin el cas amb el degut respecte. Tal com assenyalen, consideren que no s'estan fent totes les gestions necessàries per esbrinar què li ha passat al jove.

La policia catalana assegura que la investigació es manté oberta. Així mateix, també assenyalen que s'han fet totes les gestions possibles, així com que s'ha informat el jutjat que porta el cas.