Imatge dels Mossos d'Esquadra en un control policial nocturn a Catalunya

Roben un home a TGN, tenen un accident en la fugida i acaben marxant corrents

Els lladres han estirat la bossa a una persona que acabava de treure diners del banc a la Part Baixa de la capital tarragonina

Els Mossos d'Esquadra busquen a Tarragona els ocupants d'un vehicle que, després de cometre un presumpte robatori, han tingut un accident contra un altre cotxe i han fugit a peu del lloc dels fets, al Passeig de Sant Antoni de la capital tarragonina. Segons les primeres informacions, els individus haurien robat una bossa amb diners a una persona a la Part Baixa.


Segons fonts de la policia catalana, la víctima del robatori acabava de sortir del banc i els presumptes lladres li haurien estirat la bossa on portava els diners des del cotxe en marxa. En aquest sentit, la persona assaltada hauria estat arrossegada diversos metres mentre intentava impedir el robatori.

Els Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació per esclarir els fets, no han confirmat si els lladres han aconseguit endur-se els diners ni quants delinqüents viatjaven al vehicle.

Topada amb un altre vehicle durant la fugida

Després d'assaltar la persona, que hauria recollit una important quantitat de diners del banc, els presumptes lladres han iniciat una fugida en cotxe a tota velocitat que els ha portat fins al Passeig de Sant Antoni. Allà, a l'altura del Circ Romà, han xocat contra un altre vehicle. Llavors, han sortit del cotxe i han fugit del lloc corrents.

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una recerca per tal de localitzar els individus, que a hores d'ara continua obert.