Un vehicle dels Mossos d'Esquadra de nit

Busquen un perillós pres que s'ha escapat d'un hospital català

Complia una pena d'un any i quatre mesos de presó per un delicte de robatori amb violència i intimidació

Alerta a Catalunya. Els Mossos d'Esquadra busquen des d'aquesta matinada un pres que s'ha fugat mentre era a l'hospital. Segons ha avançat la SER, el pres havia ingressat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa després d'empessar-se unes piles.

L'home estava sota custòdia policial a l'hospital català, però quan havien passat unes cinc hores del seu ingrés ha aconseguit fugar-se.

El pres estava a la presó de Lledoners i complica una pena d'un any i quatre mesos de presó per un delicte de robatori amb violència i intimidació. Ja havia complert tres quartes parts de la condemna, que finalitzava el 2 de març de 2022. 

Davant d'aquests fets, Justícia ha activat el protocol de crida i cerca per intentar atrapar-lo.

No és el primer cas

El passat mes d'octubre Espanya també va activar totes les alarmes per la fuga d'un pres de Villahierro, a Lleó. Es tractava en aquest cas de Miguel Ángel Crespo, un perillós delinqüent que es va fugar de la presó per segon cop en la seva vida, ja que feia 10 anys també havia aconseguit escapar.

En aquest cas, l'home complia condemna per robatoris amb violència i agressions. Va aconseguir fugir també durant una sortida terapèutica.