Un vehicle a gran velocitat per l'A-22

Cacen 2 conductors kamikaze en dos importants carreteres catalanes

Un l'han enxampat a 220 km/h per l'A-22 a Lleida i l'altre a 210 km/h per l'AP-7 a Riudellots de la Selva

La xarxa viària catalana no és un circuit de carreres, tot i que per alguns, ho sembla. Els Mossos d'Esquadra han enxampat diversos vehicles a gran velocitat en diferents punts de Catalunya. En els últims dies, però, n'hi ha un parell que s'han superat.

Els casos s'han detectat aquest passat dimarts, a l'A-22 a Lleida, i un altre el dimecres a l'AP-7, al seu pas per Riudellots de la Selva. En tots dos casos, els vehicles superaven els 200 quilòmetres per hora.

El cacen a 220 km/h a l'A-22

Aquest passat dimarts, els Mossos d'Esquadra van muntar un control de velocitat al quilòmetre 6.6 de l'A-22, dins del terme municipal de Lleida. En aquest punt va ser on van enxampar un conductor a velocitat de vertigen.

Pels volts de les set de la tarda, el conductor passava a 220 km/h per davant del radar dels efectius policials en un tram limitat a 120 km/h. Una altra patrulla de la policia catalana el va aturar poc després.

Per aquest motiu, el conductor de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barbastre, va ser denunciat penalment com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir a una velocitat penalment punible. 

Enfront d'aquesta situació l'home haurà de comparèixer, quan sigui requerit, davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Enxampat a 210 km/h per l'AP-7

Les velocitats extremes no es van acabar a la comarca del Segrià. El dimecres van continuar a la Selva, en concret, al municipi de Riudellots de la Selva. L'AP-7 va ser escenari d'un control de velocitat dels Mossos d'Esquadra.

Cap a les dues del migdia, la policia catalana va detectar un vehicle amb matrícula alemanya circulant amb excés de velocitat en un tram limitat a 120 km/h. En conduir a 210 km/h va ser impossible aturar en aquest punt el cotxe, ja que existia un risc per la resta d'usuaris de la via.

Per aquest motiu, una patrulla, que estava prop de la sortida 3 de l'autopista, va aturar el vehicle i li va notificar la denúncia. Aquesta implica una snació de 600 euros.