Els Mossos investigant l'incendi d'un vehicle on hi havia una persona morta

Es repeteix la història: Un foc entre el Vendrell i Albinyana descobreix un cadàver calcinat en un cotxe

El vehicle estava en una zona forestal a prop de la C-51

Macabra troballa aquesta passada nit al Baix Penedès. Els Mossos d'Esquadra estan investigant la mort d'una persona que ha estat trobada calcinada a l'interior d'un vehicle entre els municipis d'Albinyana i el Vendrell. Segons ha explicat la policia catalana, els fets han passat a la mitjanit, quan una trucada ha alertat d'un incendi en una zona forestal a prop de la C-51.

Quan els efectius dels Bombers de la Generalitat han arribat al lloc dels fets han comprovat que hi havia un vehicle que cremava. A més, el cos d'emergències ha detectat que a l'interior del cotxe hi podria haver el cos d'una persona. La policia catalana ha corroborat que, efectivament, dins del vehicle incendiat hi havia un cadàver.

En una zona forestal a prop de la C-51

Ara com ara, però, no s'ha pogut determinar si la víctima trobada calcinada és un home o una dona. En aquest sentit, la investigació del cas, que va a càrrec dels Mossos d'Esquadra, es troba sota secret de sumari. Des del cos policial sí que han precisat a aquest diari que el vehicle es trobava en una zona forestal a prop de la C-51. 

De fet, el camí rural està situat al terme del Vendrell, però molt a prop del nucli de la Papiola, que pertany a Albinyana. El vehicle es trobava en un camí rural, tot i que no massa apartat de la C-51, que uneix el Vendrell i Valls. Tot i que alguns mitjans apuntaven que el cos que s'ha trobat podria estar lligat, els Mossos no han confirmat aquest extrem. 

Un vehicle dels Mossos, al camí on s'ha trobat el cotxe cremat.
Els Mossos estan analitzant es restes del cotxe calcinat. | Marc Guitart