Bombers de la Generalitat

Un camió volca i queda penjat d'un pont a la N-240 a Montblanc

Les tasques de manteniment van durar tot el dia i el camió el van treure passades les 22.00 h de la nit

Gran ensurt a l'antiga N-240 a Montblanc. El passat divendres dia 16 de setembre al migdia, un camió va bolcar en aquesta via i la part de davant del vehicle va quedar penjant  sobre el  pont  de les vies del tren. Segons informa Nova Conca, el cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya ràpidament es va desplaçar fins al lloc dels fets.

Les diferents dotacions van treballar en estabilitzar el camió i, finalment, el va prendre una  grua. Les tasques de manteniment van durar tot el dia i el camió el van treure passades les 22.00 h de la nit.

Foc en un cotxe a Vilaverd

D'altra banda, el mateix divendres al migdia es va calar foc  a un vehicle al carrer de les Parades a Vilaverd. El motor no es va veure afectat i es va poder apagar amb un extintor. Hi va participar una dotació de Bombers durant 30 minuts. 

Per últim, avui dilluns dia 19 a primera hora del matí, a Barberà de la Conca hi ha hagut un accident de trànsit. Els fets han tingut lloc a la T-242, quan un vehicle ha patit una sortida de via. El Sistema d'Emergències Mèdiques ha traslladat el conductor al Pius Hospital de Valls.