Imatge d'un vehicle de la Policia Local de Cambrils.

Un camió fa caure un pal elèctric a Cambrils i causa desperfectes en set cotxes aparcats

Cap persona va resultar ferida

Set vehicles aparcats a l’aparcament de l’Àrea Cooperativa de Cambrils van patir danys el dimarts passat, 7 de gener, després d’un accident provocat per un camió. L'accident va tenir lloc cap a un quart de vuit de vespre, quan el camió va fer caure un pal de cables elèctrics, provocant danys i desperfectes en un total de set dels vehicles estacionats en aquesta zona de Cambrils.

Els agents de la Policia Local de Cambrils es van desplaçar fins al lloc dels fets per retirar els cables per evitar més accidents i desperfectes, a més d’ajudar els propietaris dels vehicles afectats per l’incident. Afortunadament, els danys que es van haver de lamentar van ser materials, i cap persona va resultar ferida.

Dues gosses ataquen el seu amo i un agent de la Policia Local a Cambrils

L'accident en aquest aparcament de Cambrils, però, no és l'únic incident que ha tingut lloc a la vila els darrers dies. També va passar aquest dimarts, quan dues persones van resultar ferides per l'atac de dos gossos, de raça no perillosa. Els animals van començar a atacar el seu amo, provocant-li ferides al braç i fent-li perdre part d'un dit. Quan un agent de la Policia Local de Cambrils va voler intervenir, també va ser atacat pels gossos.