Un camió que ha fet la tisora a la carretera a Cunit

Un camioner circula molt begut fent ziga-zagues i acaba accidentat a Cunit

Els Mossos l'han detingut amb una taxa d'alcoholèmia més de sis vegades superior a la permesa

Nou cas d'un conductor molt begut a la xarxa viària interurbana de la demarcació de Tarragona. Els Mossos d'Esquadra informaven que el dimecres al matí es detenia un conductor a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant després de superar en nou vegades la taxa màxima permesa, i ara han informat d'una situació similar a Cunit.

La policia catalana ha aturat el conductor d'un camió que conduïa fent ziga-zagues per la carretera. Un fet que posava en perill els usuaris d'aquesta via. 

En localitzar-lo, els Mossos d'Esquadra han detingut el camioner a Cunit. En identificar-lo, li han fet la prova d'alcoholèmia donant un resultat positiu superant per sis vegades la taxa d'alcoholèmia permesa. Com a màxim, els conductors professionals poden donar 0,15 mg/l.

A més, en intentar fer un canvi de sentit amb el camió, el vehicle pesant ha fet la tisora patint un accident a la carretera.

Multiplicava per 9 la taxa d'alcohol a l'A-7

Una empresa de transports va alertar que havien rebut informació que un dels seus camions circulava fent ziga-zagues i posava en peril la seguretat de la resta d'usuaris de la via. Per aquest motiu, es va alertar els Mossos d'Esquadra de la situació que s'estava vivint a l'autovia A-7.

En concret, el sistema de geolocalització del camió va poder determinar que l'estava a punt d'abandonar en sentit sud, per accedir a la carretera C-44, al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Diverses patrulles van iniciar la recerca i van localitzar-lo aturat al voral d'aquesta carretera. El vehicle estava amb el motor en marxa i les claus posades, quan els agents van veure com el conductor sortia d'un establiment bevent una cervesa.

En la prova d’alcoholèmia va donar una taxa d’1,33 mg/l. Tenint en compte que es tractava d’un camioner i que la taxa màxima permesa per a conductors professionals és de 0,15 mg/l, els mossos van detenir-lo per superar en nou vegades la taxa màxima permesa.

Durant la identificació del conductor, els mossos van veure que presentava símptomes evidents d’anar sota els efectes de l’alcohol. Els agents van immobilitzar el vehicle fins que un altre conductor de l’empresa se’n va poder fer càrrec.

L'individu, un home de 39 anys, va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol.