Dos agents de la Guàrdia Urbana de Reus en un control

Més de 60 actes aixecades a Reus en un cap de setmana, la meitat per orinar al carrer

La Guàrdia Urbana va reforçar durant el cap de setmana el dispositiu policial a les zones d'oci nocturn

La Guàrdia Urbana de Reus va intensificar durant aquest passat cap de setmana el control de l'incivisme a les zones d'oci nocturn de la ciutat, especialment al voltant del passeig Mata. Així, durant les nits de divendres i dissabte, la policia reusenca va aixecar un total de 65 actes per infringir l'ordenança de civisme, com molèsties per sorolls, miccionar al carrer, el consum d'alcohol a la via pública o embrutar la via pública, entre altres.

El resum de les denúncies imposades pels agents de la Guàrdia Urbana de Reus són miccionar a la via pública (30 actes), alteració de l'ordre (10 actes), embrutar la via pública (5 actes), sorolls a la via pública (13 actes), tinença de drogues (2 actes), consum drogues (2 actes) i consum d'alcohol a la via pública (3 actes).

La Guàrdia Urbana de Reus reforça el seu dispositiu

El dispositiu policial, que es va desplegar per indicació de l'alcalde Carles Pellicer, va preveure el reforç del servei de nit, amb més patrulles, uniformades i de paisà, que van fer tasques de prevenció i denúncia de les infraccions que generin persones que no respecten el descans veïnal o que duen a terme actes d’incivisme.

Així mateix, també es van fer controls de drogues i alcoholèmia a càrrec les patrulles de trànsit; controls de concentracions de persones que surten fora dels locals per xerrar o fumar i que aixequen el to de veu, molestant els veïns; així com el control dels horaris de tancament dels establiments i la neteja dels entorns.

Finalment, la Comissaria Mòbil de Proximitat va fer un servei especial aquest cap de setmana al voltant del passeig Mata. Per primera vegada va funcionar en horari nocturn i com a reforç del dispositiu policial de control a les zones d'oci de la ciutat. Així mateix, la unitat mòbil s'ha estrenat també com a Punt Violeta.