Bombers apagant un foc al barri marítim de Sant Salvador.

Cap d'Any accidentat: desallotgen 200 persones en un hotel del Vendrell per un foc

Les flames es van originar en una caseta d'obres que hi havia al costat de l'edifici

Unes 200 persones que s'allotjaven en un hotel del nucli marítim de Sant Salvador, al Vendrell, han tingut un Cap d'Any ben accidentat. Pels voltants d'un quart de dotze de la nit, es va declarar un incendi en una caseta d'obra situada al costat de l'establiment. El foc es va originar al quadre de llums i va provocar el desallotjament preventiu de 200 persones que estaven a l'hotel.

Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar en l'extinció del foc, després que la companyia elèctrica tallés el subministrament. Quan passaven uns minuts d'un quart de dues de la matinada, i amb la situació ja controlada, tothom va poder tornar a les habitacions. No hi va haver ferits, tot i que la celebració de l'entrada al nou any no va ser de les més agradables.

Cal destacar que una nit abans, la del 30 de desembre, els Bombers ja van haver d'apagar un altre foc a dins d'una casa del Vendrell. En aquell cas tampoc hi va haver ferits. En ambdós casos es va comptar amb la col·laboració de la policia local del Vendrell.