Radiografia feta al gos.

El cas més inhumà vist en temps: busquen els maltractadors d'un gos al Vendrell

Les imatges del gos poden ferir la sensibilitat, ja que el maltractament va ser extremadament dur

Una salvatjada, aquest és l'únic adjectiu que pot definir el que ha sofert un gos que ha estat trobat aquest dimecres al Vendrell. L'animal va ser trobat al costat d'un contenidor embolicat amb una tovallola, a la zona del supermercat Dia. Presentava múltiples ferides de gravetat i des de l'associació PASOS se'l va traslladar a la clínica Vidavet de Calafell.

Allà, després d'una primera exploració es va determinar que el gos, d'edat avançada, té bona part de la pell cremada, amb unes ferides que l'han deixat cec. També té una fístula oronasal i sang als excrements, indicatiu dels danys físics que hauria patit. 

Tot i que es va posar sobre la taula l'opció del sacrifici, finalment s'ha optat per buscar un tractament i veure com va reaccionant. Les imatges que s'han compartit a través de les xarxes socials han causat consternació i indignació a parts iguals.

Des de la Policia Municipal del Vendrell han apuntat que s'han instruït diligències judicials per maltractament a animals. Els agents demanen la col·laboració dels ciutadans per trobar el o els responsables d'aquest cas de brutal maltractament d'animals.