El Parc de Salut d'Alforja destrossat

Càstig exemplar a Alforja: famílies i nens reparen unes destrosses fetes

Els autors de la conducta incívica han estat obligats a arreglar la instal·lació

Els fets es remunten al passat 9 d'octubre, quan set menors d'edat d'Alforja van decidir generar greus destrosses al Parc de Salut municipal, ubicat a l'antic camp de futbol d'Alforja. Algunes peces de la tanca que envolten les instal·lacions van ser arrencades, creant danys irreparables en aquest; i diverses lloses del terra tou van ser sostretes. 

Els menors van ser sorpresos per les seves famílies i l'alcalde

Aquest comportament incívic va provocar que els veïns de la zona avisessin els familiars dels autors de les destrosses i també a l'alcalde, Juanjo Garcia.

Els menors van quedar sorpresos, ja que van ser enxampats quan encara estaven fent malbé el Parc de Salut. Aquesta conducta no va quedar impune. Va ser denunciada i condemnada públicament per l'Ajuntament, tot i que en cap moment es va desvelar qui eren els autors, ja que una decisió presa per una mare i l'alcalde, va decidir que calia que fossin els mateixos menors qui comuniquessin als seus respectius familiars sobre quins van ser els culpables de les destrosses.

Un càstig exemplar pels autors

Dies després, els menors i les seves famílies es van posar en contacte amb el consistori per poasr una solució a les destrosses ocasionades. Finalment, els autors dels actes incívics al Parc de Salut es van comprometre a reparar tots els desperfectes aportant el material necessari i la mà d'obra, acompanyats dels seus familiars.

Va ser el dia 1 de novembre quan menors i famílies van reparar gran part de les destrosses realitzades amb l'objectiu de recuperar l'estat original del Parc de Salut. 

L'alcalde s'ha mostrat satisfet amb la reparació que s'ha dut a terme al parc municipal i valora positivament la conducta dels menors i les seves famílies; tot i les destrosses generades anteriorment. A més, el batlle d'Alforja ha fet una crida per evitar qualsevol comportament incívic i a denunciar qualsevol acte d'aquest tipus.