Bicicleta amb un vehicle dels Mossos d'Esquadra.

El ciclista que no feia esport: té un accident i l'enxampen multiplicant per 5 la taxa

L'home circulava per la C-14 i va patir un accident tot sol

Agafar una bicicleta no és sinònim de fer esport. Va quedar clar el passat dia de Reis quan els Mossos d'Esquadra van rebre un avís per un accident a la C-14 que es va acabar girant en contra del protagonista en qüestió.

Segons ha explicat en una piulada la policia catalana, el passat 6 de gener van ser requerits a la carretera C-14 a l'altura de Reus perquè un ciclista havia patit un accident.

Quan van arribar al lloc dels fets, van comprovar com l'home presentava signes evidents d'embriaguesa. Després de comprovar que no tenia ferides greus per l'accident, van certificar que l'havia patit tot sol a conseqüència del seu estat.

Tot seguit van procedir a realitzar-li la prova d'alcoholèmia, ja que està penat circular havent consumit drogues o alcohol també amb bicicleta. L'estat que presentava l'home va ser confirmat per aquesta prova: va donar 1,42 mg/l, més de 5 vegades la taxa permesa, ja que el màxim és de 0,25 mg/l.

Com que es tractava d'un vehicle no motor només se'l va poder denunciar administrativament. L'home, de 39 anys, serà castigat amb una denúncia amb multa inclosa que ascendeix als 1.000 euros.